-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim Wednesday, May 13, 2026
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Yele’den Afet Lojistik Merkezi’nde Kesin Tahsis Müjdesi   5/12/2026  
    Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçede afetlere karşı hızlı ve etkili müdahale kapasitesini artırmak amacıyla hayata geçirilen Afet Lojistik Merkezi ve Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin kesin tahsisinin yapıldığı müjdesini verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Civelek ve Belediye Afet İşleri Müdürü Süleyman Çark’la birlikte Milli Emlak Müdürlüğü’nden gelen tahsis belgesini paylaşan Başkan Yele, “Çiftlik Mahallemizde bulunan 24 Bin 63 metrekarelik alanın, Afet Lojistik Depolama Alanı ve Hayvan Rehabilitasyon Merkezi olarak kullanılmak üzere Belediyemize kesin tahsisi yapıldı. Çiftlikköy için çok olumlu bir gelişme, ilçemize hayırlı olsun” dedi. “İlçemizin Afete Hazırlık Kapasitesini Güçlendirmeye Devam Ediyoruz”
   Alanla ilgili daha önce geçici tahsis alındığını hatırlatan Başkan Yele, kesin tahsisin yapılması için İl Hayvan Koruma Kurulu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden olumlu görüşler alındığını ve Çiftlikköy Belediyesi olarak gerekli diğer tüm izinleri aldıklarını belirtti. Başkan Yele, “Bu tahsisle birlikte ilçemizin afetlere karşı hazırlık kapasitesini güçlendirecek, aynı zamanda can dostlarımızın bakım, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesine imkan sağlayacak çalışmalarımızı yapabileceğiz” dedi. 24 Bin Metrekarelik Alanda Çalışmalar Sürüyor Belediye Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürü Süleyman Çark da, Afet Lojistik Depolama Alanı Projesi çalışmalarında gelinen aşamaları aktararak, alana 26 adet konteynırın yerleştirildiğini, zemin ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını kaydetti. Çark, “Bu alanda eğitim ve toplantı salonları, arama kurtarma malzemelerinin depolanması, yüksekte ve ipli çalışma platformu ve modüler enkaz eğitim alanımız olacak. Projemiz tamamlandığında bu alan, afet anında hızlı müdahale ve lojistik desteğin sağlandığı kritik bir merkez haline gelecek. İlçemizi afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

Ramazan Ayında 400 Aileye Yardım Eli Uzatıldı
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2026
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!