-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Centa Grup'tan Karabulut’a ‘Veda’ yemeği   23.08.2019  
   Centa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Takat ve Muhammet Aydın, Mustafa Takat tarafından 21 Ağustos Çarşamba günü akşamı saat 19.30’da Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut için ‘Veda’ yemeği düzenlendi.
   

2014 yılından bu yana Çiftlikköy Kaymakamlığı görevini başarıyla ile sürdüren Cengiz Karabulut’un Kocaeli'nin Gölcük Kaymakamlığına atanmasının ardından Centa Grup tarafından veda yemeği organizasyonu yapıldı.

Centa Grup yönetimi tarafından yapılan bu anlamlı organizasyona; Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Çiftlikköy Tarım ve Orman Müdürü, Çiftlikköy Tapu Müdürü, Çiftlikköy Jandarma Karakol Komutanı ve diğer ilçe kurum müdürleri katıldı.

Centa Kebap İşletme Müdürü Yıldıray Kaya gazetemize yapılan açıklamada, “Sn. Cengiz Karabulut’un Gölcük ilçesine tayini çıktığından dolayı Centa Grup olarak hem veda hem de teşekkür yemeği düzenledik. İlçemize çok güzel hizmetlerde bulunan Karabulut için bir akşam yemeğinde kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istedik. Güzel bir Ağustos akşamında anlamlı bir anı yarattık. Yeni gelecek olan kaymakamımıza da şimdiden görevinde başarılar diliyoruz ve kendilerini de en kısa süre içerisinde, Centa Ailesi olarak misafir etmekten memnuniyet duyacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!