-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar düğün salonu inşaatını inceledi   01.02.2017  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın seçim vaatleri arasında yer alan 1000 kişi kapasiteli modern düğün salonu inşaatında son aşamaya gelindi.
   

Şubat ayında iç inşaat işlerinin tamamlanacağı binada çalışmaların geldiği aşamayı inceleyen Başkan Silpagar, düğün salonunun referendum öncesinde tamamlanarak hizmete girmesi için çaba sarfettiklerini dile getirdi.

Projeyi yürüten ekiple birlikte modern düğün salonu inşaatında sürmekte olan çalışmaları inceleyen Başkan Silpagar, projenin 700 metrekarelik geniş hareket alanına sahip salonu ve modern aydınlatmaları, asansörüyle, otoparkı ile dört dörtlük bir hizmet olarak Çiftlikköy halkının kullanımına sunulacağını söyledi. Zemin kaplamaları yapılan ve iç inşaat işlerinin devam ettiği binanın ikinci katına asansörle de çıkılabilecek. Misafir girişi ve personel girişi olmak üzere iki ayrı girişe sahip olan Çok Amaçlı Modern Düğün Salonu, toplam 1500 metrekarelik alanı, enerji tasarruflu 270 LED aydınlatmaya sahip ışıklandırma sistemi ve otoparkı ile önemli bir eksikliği giderecek. Üst katında ince işçilik çalışmalarının yapıldığı binayı gezen Başkan Silpagar, binada ince işçiliğin şubat ayında tamamlanacağını, binanın işletme ihalesinin yapılmasının ardından nisan ayı gibi hizmete girmesinin planlandığını belirtti. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!