-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar’dan şampiyonlara moral yemeği   18.01.2017  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, bayanlar basketbolda bölge üçüncüsü olan ve bayanlar voleybolda Yalova Şampiyonu olarak ilimizi bölge maçlarında temsil etme hakkını elde eden Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi sporcularına Özdilek AVM’de bir moral motivasyon yemeği verdi.
   

 

Başkan Silpagar, yemekte Çiftlikköy’de spora ve sporculara büyük önem verdiklerini dile getirerek, önümüzdeki hafta Yalova Şampiyonu olarak bölge eleme karşılaşmalarına katılacak olan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi A Genç Kız Voleybol Takımı’na başarılar diledi ve tüm sporcuları kutladı. Yemekte Okul Müdürü Hamza Bayrak, Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz Kalaycı da yer aldı.

Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’nin A Genç Kız Basketbol ve A Genç Kız Voleybol takımlarının liseler arası şampiyonada il birincisi olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz Kalaycı, “Her iki takımımız da Yalova il birincisi oldu. Ayrıca atletizm ve güreşte iki öğrencimiz derece yaptılar. Basketbolda bölge maçlarını oynadık. Sakarya’da yapılan maçlarda bölge üçüncüsü olduk.Voleybolcularımızla da 23 Şubat tarihinde bölge maçlarına gideceğiz. Gruptan çıkarsak Türkiye yarı final grubuna çıkacağız. Sayın Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ateşekkür ediyoruz. Çocukları hem ödüllendirmek ve hem de moral vermek için böyle bir yemek tertipledi. Başkan Silpagar’ın spora ve sporcuya destek verdiğini bilmek bizleri de motive ediyor. İnşallah bölge maçlarında da elimizden gelen en iyi dereceyi elde edeceğiz” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!