-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Belediyesi’nde memurlara toplu sözleşme   16.01.2017  
   Çiftlikköy Belediyesi’nde işçilerin ardından memurlarla da toplu sözleşme imzalandı.
   

 

Yetkili memur sendikası olan Bem-Bir-Sen ile Çiftlikköy Belediyesi arasındaki toplu sözleşme ile bir yıllığına memurların şartlarına iyileştirmeler sağlayan toplu sözleşmeyi Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Bem-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Hakan İlaslan imzaladı.

Bem-Bir-Sen Yalova Şubesi Başkanı Hakan İlaslan, sendika temsilciliği yönetim kurulu üyeleri ve belediye yetkili temsilcisi Hüsnü Özcan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve ilgili birim müdürleri de toplu sözleşme imza masasında yer aldı.

Atılan imzayla her yıl olduğu gibi 2017 yılında da kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan kamu personellerine memur zammı uygulamaları altışar aylık 2 dönem kapsamında gerçekleştirildi.  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Belediyesi, devletin belirlediği oranın yanı sıra sosyal denge tazminatını da tavandan verdiklerini ifade ederek, yemek ücreti gibi desteklerle belediye bünyesindeki memurlara mümkün olan en iyi şartları sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Silpagar, işçilerin ardından memurlarla ilgili toplu sözleşmeyi de imzaladıklarını ifade ederek hayırlı olması dileklerini iletti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!