-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Parklarından kartpostallık manzaralar   12.01.2017  
   Çiftlikköy Belediyesi’nin 34 park ve spor alanlarındaki aydınlatma çalışmaları tamamlandı.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın verdiği sözler arasında yer alan parkların yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları kapsamında Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen modern aydınlatmalar ve yenilenen parklar, kış aylarında yoğun kar yağışı altındaki manzarasıyla vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Yalova’dan Çiftlikköy’e girişte ilk yer alan park olan Yaşar Okuyan Parkı ile Atatürk Parkı’nda hem oyun alanları, hem spor aletleri yenilemeleriyle, hem de adeta geceyi gündüze çeviren aydınlatmalarıyla takdir topluyor. Parkların büyük bölümünde oyun alanları ve spor aletleri bulunduğunu ifade eden Başkan Silpagar, “Parklarımızın oyun parkı, spor aletleri alanı, yenilenen basketbol ve futbol sahaları ile yürüyüş yolunda aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Park çalışmalarımıza bu senede devam etmeyi planlıyoruz. Bilindiği gibi yeni nesil aydınlatmalarımız eskiye göre çok daha fazla ışık verirken, yüzde 80 oranında da tasarruf sağlıyor. Böylece bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın park alanından maksimum düzeyde faydalanmasını da sağlamış olduk. Kış aylarında yoğun kar yağışında ise parklardaki kartpostallık görüntüler ise görülmeye değer. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın daha güzel bir Çiftlikköy’de yaşamaları için aynı şevkle sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!