-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nde kongre heyecanı   09.01.2017  
   Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin 3.Olağan Kongresi bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.
   

29 Ocak Pazar günü saat 14.00’te dernek binasında yapılacak olan kongrenin geçtiğimiz yıllara göre daha heyecanlı geçeceğini düşündüğünü ifade eden Dernek Başkanı Murat Erdoğan, “3.Olağan Kongre seçimli olacak. Kongremiz geçtiğimiz yıllara göre daha farklı geçeceğini umuyoruz. Yolumuza devam etmek için daha aktif, daha çalışkan arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz. Geçmiş yönetimde de görev yapmış olan tüm yöneticilere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin her zaman ilklere imza attığını dile getiren Başkan Erdoğan, “Derneğimiz her zaman ilklere imza atmış olup devamlı üstleri hedef almıştır. Birçok yurt içi, yurt dışı etkinlikleri de buna kanıtlamıştır. Daha iyi yerlere gelmek için bu kongre önemli hale gelmiştir. Kültür ve sosyal faaliyetlere de hep önem vermişizdir. Hep beraber olalım, bugün bu birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bunun için kongreye tüm üyelerimizi davet ediyoruz” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!