-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Sağlık
  Başkan Silpagar’dan kan bağışı kampanyasına destek   09.01.2017  
   Kızılay Yalova Şubesi Gezici Kan İstasyonu ekibi, AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği organizasyonla Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde kan bağışı standı açtı.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, kan bağışı kampanyasına destek veren ilk isimlerden biri oldu. Sağlık nedeniyle kan veremeyen Başkan Silpagar, sembolik olarak kan bağışına katıldı. Silpagar, kış döneminde kan bağışına ihtiyaç duyanların sayısında artış olduğunu ifade ederek, “Kan bağışı gönüllüsü olmak kutsal bir görev. Kan bağışçılarımız ulvi bir görevi yerine getiriyor, hepsine ve Türk Kızılayı’nın değerli personellerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına, Çiftlikköy Belediyesi personeli de büyük ilgi gösterdi. Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Belediye birim müdürleri ve personelleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve vatandaşların da yoğun katılımından memnun olduklarını dile getiren Kızılay yetkilileri, “Kış döneminde kan bağışçılarımızın sayısında bir düşüş olmuştu. Kan stoklarımızın ihtiyaca cevap verebilmesi adına kamu kurumlarından gördüğümüz destek sevindirici. Burada gördüğümüz ilgiden de memnunuz. Çiftlikköy Belediyesi’ne ve AK Parti Gençlik Kolları’na bu organizasyonu yaptıkları için teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızı kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz” diye konuştular. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!