-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Belediyesi ekipleri karla mücadele ediyor   09.01.2017  
   Çiftlikköy Belediyesi, bölgedeki yoğun kar yağışı nedeniyle ana arterler, sokaklar ve köylerde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ile birlikte yaşanan yoğun kar yağışı nedeni ile ilçe merkezindeki çalışmaları yakın takip etti.

BAŞKAN SİLPAGAR ÇALIŞMALARI BİZZAT DENETLEDİ

Başkan Silpagar, ilçe merkezindeki ana arterlerin açılmasından sonra Çiftlikköy’ün Gacık, Laledere, Dereköy, Çukurköy ve Kılıçköy yollarının açılmasına ve tuzlanmasına da bizzat eşlik etti. Başkan Silpagar, çalışmalar sırasında köy kahvelerinde vatandaşlarla da hasbıhal ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşlar belediyenin köy yollarının açılması için yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

YOLLARA 70 TON TUZ DÖKÜLDÜ

1 greyder, 4 kepçe, 3 traktör, 1 tuz serpme aracıyla çalışmalarını yapan Çiftlikköy Belediyesi ekipleri,30 personelle 70 ton tuzlama yaparak ilçe cadde ve sokaklarıyla, merkeze bağlı köy yollarına dökülerek yol güvenliğini sağlıyor. Çalışmalara Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün tüm teknik ekibi ve personelinin yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri de destek verdi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yoğun kar yağışı dolayısıyla cadde ve sokakların açık tutulmasının vatandaşların sağlıklı ulaşımı için önem taşıdığını belirterek, belediye ekiplerinin üzerine düşen vazifeyi yerine getirdiğini kaydetti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!