-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Siirtliler’den Başkan Silpagar’a özel hediye   04.01.2017  
   Yalova Siirtliler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret ettiler.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Siirtliler Derneği yönetim kurulu ve üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, Yalova'da yaşayan Siirtlilerin gelenek ve göreneklerine bağlı dostluk, akrabalık ve hemşerilik ilişkilerinin kuvvetli olduğuna değindi. Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’da hazır bulundu.

Dernek yöneticileri, Çiftlikköy'ün sorunları ile yakından ilgilenen ve projeleri ile vatandaşlara verdiği hizmetten dolayı Başkan Silpagar'a teşekkür ettiler. Sohbet havasında geçen ziyarette Dernek Başkanı Babaoğlu, “Biz Siirtliler olarak Çiftlikköy’ün sorunlarına çözüm üreten, hizmet noktasında elini her zaman taşın altına koyan, kozmopolit bir yapıya sahip olan ilçede herkesi kucaklayan Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret sonrasında Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a isminin yazılı olduğu Siirt battaniyesi çerçeveli bir şekilde takdim edildi. Dernek yönetim ve üyeleri Başkan Silpagar’a Siirt fıstığı ve derneğin hazırlamış olduğu şapka ile 2017 takvimini hediye ettiler.

Dernek yönetimi Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’ı da unutmayarak hemşerilerine 56 numaralı YALOVA SİDER formasını hediye ettiler.

Daha sonra Belediye binası önünde toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çekildi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!