-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 17 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy AK Parti Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi   30.12.2016  
   Çiftlikköy AK Parti Aralık Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
   

Çiftlikköy AK Parti Aralık Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Çiftlikköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Yalova AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti İl Başkan Vekili İdris Durmuş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Ferudun Ünlü; “Partimizin İlçe Başkanlığına başlayalı kısa bir süre oldu. İşimize dört elle sarıldık. Zira ülkemizin içinde olduğu durumu biliyoruz ve kaybedecek bir dakikamızın dahi olmadığını biliyoruz. İlçe olarak kendimize yakışanı yapacağız çok çalışacağız. Zirvede olacağız ve zirvede kalacağız. Bu hedef bize rehber olacak ve yön verecek. Önümüze çıkan engellere rağmen kervanımızı en iyi şekilde yürüteceğiz. Gençlik kollarımız yeni oluştu. Gençlerimizin heyecanı bizim rehberimiz olacak. Kendinizi çok iyi yetiştirin. Gelecek sizsiniz, geleceğe sizler yön vereceksiniz” dedi.

Başkan Ferudun Ünlü’nün konuşmasının ardından, yeni oluşturulan yönetim kurulunun günümüze kadar yaptığı çalışmaları içeren slayt gösterimi gerçekleştirildi.

Slayt gösteriminin ardından AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ahmet Aydın konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Yeni Gençlik Kolları Başkanı Aydın; “Çiflikköy’ün bütünü olarak hiçbir mahalle veya başka bir ayrım yapmadan gençliğin kardeşçe, dostça, birlik beraberlik içinde yaşadığı bir toplum haline getirmek için çalışacağız”dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise gerçekleştirdiği sunumda seçim öncesi verdikleri sözleri bir bir gerçekleştirdiklerini belirtti. Su hattı çalışmalarıyla ilgilide Çiftlikköylü vatandaşlardan sabretmelerini istedi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Akgün, var olan su hattının plansız ve düzensiz bir şekilde yapıldığını, önceki dönemlere ait konuyla ilgili herhangi bir belgede olmadığını belirtti. Eski su hattının tamirine her ay en az 150 TL harcadıklarını söyleyen Akgün yeni su hattının tamamlanmasının ardından su kaçağına ve tamirata gidecek paranın azalacağını ve projenin kendi kendini amorti edeceğini sözlerine ekledi.

Toplantı kapsamında konuşmalarını gerçekleştiren Yalova Milletvekili Fikri Demirel; “Evvelki hafta 2017 yılı bütçesini meclisten geçirdik. Tabi 15. Bütçeyi yapıyor AK Parti. Türkiye’de olmadığı gibi demokratik hiçbir ülkede aralıksız iktidarda kalıp 15 tane bütçe yapan bir siyasi gelenek yok. 15. Yılda da bütçeyi yapmanın onuru ve gururu da sizlerindir” dedi. Haber: Sezgin Altınel

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!