-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Belediyesi'nden Halep'e yardım kampanyası   26.12.2016  
   ‘Halep’i açlıktan, İnsanlığı utançtan kurtaralım’ Çiftlikköy Belediyesi, Türk Kızılayı ve İHH İnsani Yardım Vakfı ‘Yalova’dan Halep’e Acil Yardım Kampanyası’ başlattı.
   

Kampanya ile hayatta kalma mücadelesi veren Halep halkı için insani yardım hazırlanması ve nakdi yardım yapılması amaçlanıyor. Gerçekleştirilen kampanya kapsamında; giyim, battaniye, gıda, oyuncak ve nakdi yardım toplanacak.

Halep halkına yardım eli uzatmak isteyen vatandaşlar göndermek istedikleri malzemeleri; Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne bırakabilecek. Ulaştırılan malzemelerin kullanılmamış olmasına dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Suriye'de sivillere yönelik saldırılar olduğunu görüyoruz. Devletimiz bu saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ediyor. Bir yandan da halkımız soğuk kış günlerinde bombalardan kurtulup; açlık, susuzluk ve soğuğun pençesine düşen sivil halka sahip çıkıyor. Suriye'de uzun yıllar süren bir dram var. Fakat son günlerde gelen görüntüler artık durumun daha vahim boyutlara vardığını gösteriyor. Tüm yurtta olduğu gibi ilçe halkımızın da Halep için seferber olacağından eminim. Halep’i açlıktan, insanlığı utançtan kurtarmak için hep beraber el ele verelim.” dedi.

Nakdi yardım için hesap numaraları..

Kampanya kapsamında vatandaşlar Kızılay Yalova Şubesi'nin TR04 0006 4000 0012 5090 0057 27 numaralı hesabına, İHH Yalova Şubesi’nin TR17 0020 6000 7701 7386 1900 01 veya TR48 0020 5000 0938 6176 6000 01 numaralı hesaplarına nakdi bağış da yapabilecekler.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!