-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Büyüklerin yapamadığını küçükler yaptı   18.12.2016  
   Süper ligde büyük takımların sağlayamadığı barış ortamını Yalova Süper Amatör ligde mücadele eden Çiftlikköy Belediye Spor ve Sultaniyespor sağladı.
   

Yalova Süper Amatör Ligin 8. Haftasında  bu gün saat 14.00’da karşı karşıya gelecek olan Çiftlikköy ilçesinin başarılı iki takımı Çiftlikköy Belediye Spor ve Sultaniyespor maç öncesi Özdilek AVM’de kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıda bir araya gelen iki takımın yönetimi ve oyuncuları karşılıklı keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Her iki takım birbirine başarılar diledi.

Derbi öncesi her iki takımda iddaalı

Maç öncesi her iki takımda sahaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarının altını çizdi. 12 takımın yer aldığı Yalova Süper Amatör Liginde Çiftlikköy Belediye Spor 15 puanla zirvede buluyor.  Puanların birbirine yakın olduğu ligde Sultaniyespor ise 12 puanla 4. sırada. Her iki takımında şampiyonluk iddaası devam ediyor. İki takım içinde 3 puanın büyük önemi olmasına rağmen dostluktan ödün vermeden örneği az görülür bir şekilde kardeşlik duygularıyla bir araya gelebiliyor. Kahvaltı sonrası objektiflere poz veren her iki takımın oyuncu, teknik kadro, yöneticileri ve başkanları birbirlerine başarı temennisinde bulundular. Maçı hak eden tarafın kazanmasını istediler.

Özdilek AVM Çiflikköy yönetimine teşekkür

Her iki takımın yöneticileri kahvaltı sonrası Özdilek AVM yönetimine ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!