-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Mevlana’nın 743. vuslat yıl dönümü   16.12.2016  
   Çiftlikköy ilçesinde, Hazreti Mevlana'nın 743'üncü vuslat yıl dönümü dolayısıyla Şeb-i Arus etkinliği yapıldı.
   

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çiftlikköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu Şeb-i Arus programında Mevlana’nın hayatı anlatıldı, şiirler okundu, oratoryo ve semazen gösterileri sunuldu.

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Turgut İşteben, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve birçok protokol üyesinin katıldığı etkinlikte Mevlana’ya dair birçok bilgi aktarıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Hazreti Mevlana'nın bilgisi, ahlakı, erdemli davranışlarıyla her dilden, her renkten ve her dinden insanı kucakladığını söyledi. Hazreti Mevlana'nın birlik, beraberlik ve hoşgörünün en güzel örneğini sergilediğini belirten Beşir, onun kimseyi ötekileştirmeden herkesi hakikate çağırdığını vurguladı.

15 Temmuz Kompozisyon yarışmasında ise Yalova birincisi olan Ayşe Eflal Yağcı ise hediyesini Kaymakam Karabulut’tan aldı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!