-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar, umrecileri uğurladı   05.12.2016  
   Yalova müftülüğü’ne bağlı olarak umre kayıtlı “servisli 14 günlük” 43 umreci çiftlikköy’den dualarla uğurlandı.
   

Çiftlikköy’de bir araya gelen 43 Umreciye uğurlama programı yapıldı. Program, Çiftlikköy din görevlilerinden Yusuf Ardahanlı’nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Umrecileri uğurlama programına; İl Müftü Vekili Kahraman Yaman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy İlçe Müftüsü Muhammet Kara, Armutlu İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda umrecilere hitap eden İl Müftü Vekili Kahraman Yaman, umre yolcularına hayırlı yolculuklar diledi. Yaman; “Cenabı Hak Umreye giden tüm umrecilerimize mebrur bir umre yapmayı nasip eylesin; Oraya vardığınızda sizin üzerinize düşen en önemli vazife kendi şahsınıza, ailenize ve çoluk çocuğunuza dua etmek kadar ülkemizin ve Müslümanların birlik ve beraberliği için de dua etmektir. Cenab-ı Hak dualarınızı kabul etsin. Ülkemize tüm İslam Alemine birlik ve beraberlik içinde huzur dolu günler nasip etsin” dedi.

 

‘Dünyadaki zulüm bitsin”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar umrecilere hayırlı yolcuklar dilerken sağ salim Mekke’ye ulaşmalarını ve dualarında kendilerine de yer vermelerini istedi.

Başkan Silpagar, “Bütün Müslümanlar umrede buluşuyorlar. Böyle bir zenginliği yaratan Allah’a şükürler olsun. Bu dünyanın her yerinden bizlere dua eden kardeşlerimiz var. Halen zalimler zulümlerine devam ediyorlar. Her şeyin başı duadır. Allah rızası için dua edelim. Bu zulümler bitsin. Çiftlikköy’e bol bol dua edin. Sizler dualara bizler hizmetleri arttırarak devam edelim. Yolunuz açık umreniz makbul olsun” dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!