-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Çiftlikköy’de TEOG heyecanı   24.11.2016  
   1. Dönem TEOG sınavı Çiftlikköy’de sekiz ortaokulda 496 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.
   

23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleşen sınavda öğrenciler birinci gün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, ikinci gün fen bilimleri, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil derslerinden teste tabi tutuldular.

Öğrencilerin emeği bizim emanetimizdir

Sınav öncesi yaptığı açıklamada Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir yaptığı açıklamada sınavın güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli bütün önlemlerin alındığının altını çizdi.

Beşir yaptığı açıklamada; “Sınav öncesi alınması gereken bütün tedbirler alındı gerekli birimlerle gerekli paylaşımlar yapıldı. İlçe kaymakamının başkanlığında ilçe emniyet müdür ve jandarma komutanıyla toplantı yapıldı.  Pazartesi günü her okulumuzda bulunan sınav yürütme kurulları toplantılarını gerçekleştirdi. Yapılan bütün bu toplantıların gayesi sınavın güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için. Sınavda görev alacak olan öğretmenlerimize de çocuklarımız için dönüm noktası olan sınavın önemi vurgulanarak  gerekli hatırlatmalar yapıldı.

Milli eğitim müdürü, emniyet müdürü ve jandarma komutanından oluşan bölge sınav koordinasyon kurulu toplantısı akabinde 12 kişiden oluşan bölge sınav komisyon kurulu toplantısı yapıldı. Birde her okuldan 3 idarecinin katılım gösterdiği 24 kişiden oluşan bina sınav komisyon toplantısı yapıldı. Böylece toplamda 39 kişi  işte bina sınav komisyonu 24 kişi her okulda 3 idareci. 39 kişi sınav ın gerçekleştiği binalarda sınavın sağlıklı bir şekilde yürütmek üzere görevlendirilmiş oldu” dedi.

Şehit Abdülhamit Kaya İmam Hatip Orta Okulunda sınava giren öğrencilere ziyarette bulunan Müdür Beşir, öğrencilere başarılar diledi.

Şehit Abdülhamit Kaya İmam Hatip Orta Okulu, Gazi Abdurrahman Orta Okulu, Giyim Sanayiciler Derneği Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu, Kılıç Orta Okulu, Özel Uğur Yalova Orta Okulu, Sultani Şehit Baçerettin Özgür Ortaokulu, Taşköprü Ortaokulu, 75. Yıl Namık Kemal Orta Okulu sınav salonlarında gerçekleşen sınavda 186 öğretmen gözetmen olarak görev yaptı. Haber: Sezgin Altınel

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!