-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar’a geçmiş olsun ziyareti   18.11.2016  
   Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan’ı Ayhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri,geçtiğimiz ay bir rahatsızlık geçiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret etti.
   

Ziyarete Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Gözde FM Yayın Müdürü Kutsi Aksay,Işık Gazetesi sahibi Nevzat Samancı,Lena Medya yöneticisi Haluk Mot, Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı ve cemiyet sekreteri Şükran Uzunkaya katıldı.
Başkan Silpagar Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere Ankara’da bulunduğu sırada geçirdiği kalp spazmı rahatsızlığı sonucu damarına takılan stend aşamasına kadar başından geçen olayları anlatırken moral ve motivasyonunun oldukça yerinde olduğu gözlenen başkanSilpagar, hayatın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha vurgularken ziyaretçilerine beslenme ile ilgili bilgiler vermeyide ihmal etmedi.Cemiyet başkanı Ayhan Polat, Ali Murat Silpagar’a Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 9. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda verdikleri destek için teşekkürlerini sundu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!