-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Atatürkçü Düşünce Derneğinde 10 Kasımda Ata’yı anma etkinlikleri   10.11.2016  
   Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78’inci yılında Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı.
   

10 Kasım Atatürk’ü anma günü kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği, Yalova Özdilek AVM’de Atatürk’ü düzenledikleri etkinliklerle yad etti.

Etkinlik kapsamında Atatürk fotoğrafları sergisi, Fligranlı kağıt yapım atölyesi, Atatürk konulu boyama atölyesi ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Boyama atölyesinde çocuklar ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerine minik elleriyle renk verdiler. Fligranlı kağıt yapım atölyesinde ise yetişkinler renkli görüntüler ortaya koydu. Misafirler Atatürk’ün sevdiği şarkılara eşlik ederek Atatürk’e olan özlemlerini dile getirdiler.

 Haber: Sezgin Altınel

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!