-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 08 Mayıs 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Gazi 10 Kasımda Çiftlikköy’de anıldı   10.11.2016  
   Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çiftlikköy’de de düzenlenen törenle anıldı.
   

23 Nisan Meydanı’nda yapılan çelenk sunma törenine Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Garnizon Komutan Vekili Yrb. Akif Ersan Kıvılcım ve Belediye Başkan Vekili Turgut İşteben’in yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından saat 9.05’te sirenler eşliğinde saygı duruşu yapıldı ve bayraklar yarıya indirildi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte anma programı Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiir dinletileri, oratoryo ve video gösterilerinin yapıldığı anma programında Atatürk’ün sevdiği Rumeli türküleri de öğrencilerin oluşturduğu koro tarafından seslendirildi. 10 Kasım dolayısıyla ilçe genelindeki okulların öğrencileri arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri de Kaymakam Karabulut, Garnizon Komutan Vekili Yrb. Kıvılcım ve Başkan Vekili İşteben tarafından verildi.

Başkan Silpagar’ın 10 Kasım mesajı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise 10 Kasım dolayısıyla yayınladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberlik içinde Türk Milletinin huzur içinde yaşadığı vatan olduğunu belirterek, “Vatanımızda bağımsız, özgür, huzur içinde yaşamamıza vesile olan Gazi Mustafa Kemal’i saygı ve minnetle anıyor, vatan için canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!