-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Yıpratılıyorum   09.11.2016  
   Sultaniyespor Genel Kaptanı Yusuf Baki, Sultaniyespor Kulüp yönetiminin, 2016-2017 sezonuna başlarken, bazı dedikodularla yıpratılmaya çalışılmasına sert bir açıklama ile cevap verdi.
   

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat’a açıklamada bulunan Sultaniyespor Genel Kaptanı Yusuf Baki, ‘Geçtiğimiz sezon Sultaniyspor’da top oynayan oyuncular elden bir bir gitmeleri sonucu, 2016-2017 sezonuna hazırlıksız yakalandık.

Sultaniyespor, 2016-2017 sezonuna başarken ortada ne yönetim kurulu ne de başkan olmay isteyen bir kişi vardı.

Sultaniyespor Kulubü kongresini yapamamış, kayyuma teslim edilmesi düşünülürken, Çiflikköylülerin yakından tanıdığı iş adamı Abdurrahman Tutuğ’a giderek Sultaniyespor’a başkan olamasını ısrarlı bir şekilde teklif eden benim. Kendisini ikna edip, yapılan olağan genel kurulda başkan seçtik. Güçlü bir yönetim oluşturup, Sultaniyespor’un başına tecrubeli bir isim Bayram Koçgündüz hocayı getirdik.

Yalova Süper Amatör Lig’nde oynanan iki karşılaşmanın birini kazanıp, diğerinde sahadan yenik ayrıldık. Çok kısa sürede sınırlı imkanlara iyi bir takım oloşturduk.

Lig’de iddialı bir konuma geldik. Sultaniyespor’un altypasına önem verdik. Şu an 120 civarında genç yeteniğimiz var. Altyapıdan yetişen gençleimiz, bir iki yı sonra Sultaniyespor’un A takımının değişmez oyuncuları olacaklardır.

Yapılan eleştiriler kastlıdır

‘Neden Sultaniyeli oyuncu oynatılmıyor ?’şeklindeki eliştirlere Genel Kaptan Yusuf Baki sert bir dille; ‘Sultaniyeli kaç oyuncumuz var da oynatmıyoruz?’ Dedi.

‘Kamil, hem takımın kaptanı hem de Sultaniyeli bir kaç oyuncudan birisi. Kaç tane Sultaniyeli oyuncumuz var da biz oynatmıyoruz?

Geçtiğimiz sezondan bir kaç isim kaldı takımda. Onlar da her hafta kadrodalar. Bilmeden eliştiriler yapılıyor. Amaç üzüm mü yemek, bağcı mı dövmek.

Çok zor şartar altında, yönetim kurulu üyelerinin büyük fedekarlıklarıya Sultaniyespor’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz.

Daha düne kadar Sultaniyespor’a sahip çıkmayanlar, bugün çıkmış kapalı kapılar ardından eleştirilerde bulunuyorlar.

Yönetim kurulu ve başkanımız AbturrahmanTutuğ, hocamız Bayram Koçgündüz, oyuncularımız ve kırmızı-siyahlı renklere gönül vermiş taraftarlarımızla, 2016-2017 sezonunun en renkli takımı olacağız” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!