-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Yalova Doğa Okulları’ndan belediyelere ziyaret   02.11.2016  
   Yalova Doğa Okulları yöneticileri Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı 'yı ziyaret ettiler.
   

Başkan Silpagar 'a geçmiş olsun dileklerini ileten Doğa Okulu Yöneticileri başkan ile Çiftlikköy'de yapılan düzenlemeler ve eğitim üzerine fikir alışverişinde bulundular. Ardından Afşin Karyağdı ile büyümekte olan Çiftlikköy üzerine sohbet edildi. Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz 'ı ziyarete giden yöneticilere belediye olarak beldesindeki okullara destek verdiğini dile getirerek ve Yalova Doğa Okulları öğrenci ve öğretmenlerine selamlarını iletti.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!