-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy Belediyespor, ‘GOL’ oldu, yağdı 5-3   01.11.2016  
   Yalova Süper Amatör Liginin ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde, konuk Hersekspor’u ağırlayan Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmadan 5-3 lük galibiyet ile ayrıldı.
   

İlk yarısı 2-2 biten karşılaşmanın ikinci yarısında oyunda üstünlüğü ele geçiren kırımızı-siyahlı takım ligin ilk karşılaşmasından 3 puan çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın daha ilk dakikalarında konuk ekip, 5. dakikada Gökmen’le 1-0 galip duruma yükseldi. 20. ve 30. Dakikalar da Hasan Çiftlikköy Belediyespor’u 2-1 öne geçiren gollere imza atan oyuncu oldu.

45. dakika da, Herseksporlu Gökmen kendisinin ve takımının 2. golünü ÇiflikköyBelediyespor ağlarına bırakarak skoru 2-2 beraberliğe getirdi.

İlk yarısı bu sonuçla tamamlanan karşılaşmanın 60. dakikasında ev sahibi takım oyuncusu Ahmet, Çiftlikköy Belediyespor’u 3-2 öne geçiren gole imzasını attı. 

70. dakikada kazanılan penaltı vuruşundan İbrahim, kırmızı-siyahlı takımı 4-2 öne geçiren golü attı.

75. dakikada konuk takım Hersekspor,  Ahmet’le 3. Golü buldu, durum 4-3 oldu.

78. dakikada Çiftlikköy Belediyesporlu oyuncu Ahmet’in sol köşeden kullandığı korner atışı kaleci Salih’in kalesini terk etmesinden kaynaklanan hatasında, top direk filelerle buluşunca Çiftlikköy Belediyespor ligin ilk karşılaşmasından 5-3 galip gelmesini bildi.

Haber: Cansu Nar

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!