-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’deki Gaziler yemekte bir araya geldi   31.10.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93.yılı dolayısıyla gerçekleştirilen yemekte ilçede yaşayan 21 gazi ailesi bir araya geldi.
   

Çiftlikköy Özdilek’te düzenlenen yemeğe Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’un yanı sıra Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı ŞakirGünerve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez de katıldı.

Etkinlikte konuşan Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, şehitlerimizin ve gazilerimizin vatanımızı, bağımsızlığımızı, cumhuriyetimizi korumak için, canlarını hiçe sayarak mücadele ettiklerini dile getirerek, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz’da da meydanlarda tıpkı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen Büyük Türk Milleti vardı. Bundan sonra da kaynağını nereden alırsa alsın, hangi şer odağından gelirse gelsin, vatanımıza ve milletimize yönelik her türlü girişime karşı, millet olarak aynı kararlılıkla mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Yemek sonrasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez’e Kaymakam Karabulut tarafından çiçek takdim edildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!