-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Çiftlikköy’de Cumhuriyet kutlamaları göz kamaştırdı   29.10.2016  
   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çiftlikköy’de coşkuyla kutlandı.
   

 

Çiftlikköy’de gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Kaymakam Cengiz Karabulut makamında kutlamaları kabul etti. Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin yapılacağı Çiftlikköy Hükümet Konağı tören alanına geçildi. Kaymakam Karabulut, Garnizon Komutanı Akif Ersan Kıvılcım, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar halkın bayramını kutladı. Tören saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Kaymakam Karabulut tören alanında yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin ülkemiz için değerine değinirken, 15 Temmuz sürecinde yaşanan olaylardan sonra 29 Ekim’in ayrı bir önem arz ettiğinin altını çizdi.

Karabulut’un konuşmasının ardından öğrenciler okudukları şiir ve kompozisyonlarla kendilerine cumhuriyeti miras bırakan Mustafa Kemal’e olan saygılarını dile getirdiler.

Çiftlikköy Kafkas Derneği Folklor ekibi ve Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür Ortaokulu folklor ekibinin gösterileri ise törene renk kattı.

Gösterilerin ardından ilçede çeşitli yarışmalarda derecelere giren öğrenciler ödüllendirildi. Ödül töreni sonrası Çiftlikköy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan müzik dinletisine protokol ellerinde bayraklarla eşlik etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinliği, geçit törenin yapılmasının ardından son buldu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!