-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  -BAŞKAN SİLPAGAR’IN BİR SÖZÜ DAHA GERÇEKLEŞİYOR   28.10.2016  
   ÇİFTLİKKÖY’DE ELEKTRİK HATLARI YERALTINA ALINMAYA BAŞLANDI
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın seçim vaatlerinden birisi daha gerçekleşiyor. Başkan Silpagar’ın sahil, engelsiz kafe, kavşak, düğün salonu gibi projelerinin hayata geçmesinin ardından ilçede en önemli sorunlardan birini oluşturan elektrik hatları da yer altına alınmaya başlandı.

UEDAŞ’la yapılan temaslar sonrasında ilçenin en uzun caddeleri arasında yer alan ana arterlerden Atatürk Caddesi üzerinde toplam 3400 metrelik kesimde elektrik hatları yer altına alınmaya başlandı. 

Atatürk Caddesi üzerindeİzmit - Yalova Yolu girişinden Sultaniye Mahallesi merkezine kadar olan 1700 metrelik kısımda karşılıklı olarak yüksek gerilim ve alçak gerilim şebekesi olduğu gibi yeraltına alınıyor. Çalışmaları yerinde denetleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, kazı çalışmalarının 10-15 gün içinde tamamlanacağını ifade ederek, “Bundan sonra kepçe ile bir çalışma kalmayacak ve araçların gidiş gelişlerinde bir engel yaşanmayacak. Tüm çalışmanın Aralık ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Atatürk Caddesi boyunca 1700 metre yolun sağı, 1700 metre de yolun solundaki kısım olmak üzere toplam 3400 metrelik bir çalışma ile buradaki elektrik hatları yer altına alınmış olacak. Ardından 125 adet elektrik direği ile aydınlatması sağlanacak” diye bilgi verdi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!