-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   Başkan Silpagar, esnafla iç içe   23.09.2016  
   Vatandaşlarla her zaman iç içe olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçedeki esnafları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi ve sıkıntılarını dinledi.
   

Esnafla Tavla Oynadı

Esnaflarla sohbet eden  Başkan Silpagar, ilçede inşaatı süren 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı, Çok Amaçlı Düğün Salonu gibi yatırımların son durumlarıyla ilgili olarak vatandaşların sordukları soruları da yanıtladı. Esnaflar ve vatandaşlardan büyük sevgi gören Başkan Silpagar, Sahil Taksi’de de taksici esnaflarıyla bir süre tavla oynadı. Keyifli anlara sahne olan tavla mücadelesini vatandaşlar da ilgiyle izledi.

“Vatandaşlarımızla Birlikte Çiftlikköy’ün Geleceğine Yön Veriyoruz”

Rutin ziyaretlerde ilçe esnafı ile fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Başkan Silpagar, “Sıcak ve samimi bir ortamda esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdik. Onların istek, talep ve şikayetlerini de dinledik. Bu ziyaretlerimizde sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla hasbıhal etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor ve sohbet ediyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak Çiftlikköyümüzün geleceğine hep birlikte yön veriyoruz" dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!