-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ak Parti heyeti, Çiftlikköy Düğün Salonu inşaatında   17.08.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçenin ihtiyaç duyduğu yeni ve modern düğün salonu inşaat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Hamit Akbulak ve AK Partili yöneticilerinin katılımı ile düğün salonunun inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İlçede eski düğün salonunun artık ihtiyacı karşılamakta yetersiz kaldığını belirten Başkan Silpagar, bu niyetle yeni düğün salonu projesini hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Yeni düğün salonumuz modern ve yeni bir binada olacak. Engellilerin de kullanımına uygun şekilde dizayn ediliyor. Stadyum Caddesi üzerinde sağlık ocağının yan tarafına inşa edilen yeni düğün salonumuzun inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor. Tamamlandığında halkımızı iki katlı modern, gelin odasına ve kafe terasa sahip yaklaşık 1.000 kişi kapasiteli bir düğün salonuna kavuşturmuş olacağız. Artık vatandaşlarımız düğünlerini ve cemiyetlerini Çiftlikköy’de gönül rahatlığı içinde yapabilecek” diye konuştu.

Modern mimari çizgilerle tasarlanan ve iki katlı olarak inşa edilen yeni düğün salonun, 1.500 metrekarelik kapalı alana sahip olacağını söyleyen Başkan Silpagar, “Alt katı düğün salonu olarak kullanıma sunulacak olan binanın üst katında gelin odası ve kafe teras yer alacak.  Gece aydınlatmalarıyla ve estetik tasarımıyla göz kamaştıracak olan düğün salonu, Çiftlikköy halkının önemli bir ihtiyacını gidermiş olacak” dedi.

 

Demirel, “Silpagar’ın gayretli çalışmaları sonucu, Çiftlikköy modern bir düğün salonuna kavuşacak”

AK Parti Milletvekili Fikri Demirel ise Çiftlikköy’ün her geçen gün büyüyüp geliştiğini ve bu anlamda ihtiyaçlarının da arttığını belirterek, “Yıllarca Çiftlikköy halkı düğünlerini eski bir binada gerçekleştiriyorlardı. Fakat AK Parti ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın üstün hizmet anlayışı ile Çiftlikköy modern bir düğün salonuna kavuşmuş olacak. Bugün inşaat çalışmalarını incelediğimiz düğün salonumuzun kısa süre sonra açılışını yapmak için tekrar burada olacağız” dedi.

 

Öztabak, “Çiftlikköy birçok hizmetle anılıyor”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Çiftlikköy’de hizmet kapıları AK Parti belediyeciliği ile sonuna kadar açılıyor.

Sahil projesi ile başlayan ve tüm hızıyla devam eden icraatlar, Çiftlikköylü vatandaşları memnun ediyor. Bizlerde Çiftlikköy’ün modernleşmesi adına gerçekleştirilen icraatlara şahitlik ediyoruz. Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın hizmetlere hız kesmeden devam edeceğinden şüphemiz yok. Düğün salonunun şimdiden tüm Çiftlikköylü vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!