-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ayşe ve Sipahi, ömür boyu mutluluk için, ‘EVET’ dediler   15.08.2016  
   Ayşe Patıl ve Sipahi Dinçer, 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü, Çapa Restaurant’ta, yapılan nikah ile dünya evine girdiler.
   

Kalabalık bir davetli önünde gerçekleştirilen nikahı, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman kıydı. Damat Sipahi Dinçer’in nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Parti Yalova Milletvekili Muharrem İnce yaparken, gelin Ayşe Patıl’ın nikah şahitliğini ise Okan Kızılırmak yaptı.

Nikah merasimine, Yalova Belediye Başkan Yardımcılarından Halit Güleç, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Dinçer ve Patıl ailerinin davetine katılım gösterirlerken, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Mimarlar Odası Başkanı İsmail Haķkı Gültekin ise, gönderdikleri çelenklerle, Ayşe-Sipahi çiftine mutluluk temennisinde bulundular.

Ayşe ve Sipahi çiftinin en mutlu günlerinde, Patıl ve Dinçer ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Nikahın ev sahibi, gazetemiz yazarı Savaş Dinçer, “Bu mutlu günümüzde bizlerle beraber olan, çiçek gönderen, telefon açan, mesaj atan, tüm akraba, dost ve arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren nikah merasiminde, gençler doyasıya eğlendi.

Çiftlikköy Gazetesi olarak, Ayşe ve Sipahi’ye bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Haber: Erden Sibel Türk

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!