-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy AK Parti ilçe binası yeni yerinde   13.08.2016  
   Adalet ve Kalkınma Partisi Çiftlikköy İlçe Teşkilatı yeni merkez binasının açılışı yapılan törenle hizmete girdi.
   

Çiftlik Mahallesi Stadyum Caddesi, 23 Nisan Meydanına yakın bir noktada hizmete giren ilçe teşkilatının yeni merkezinin açılışını,Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi Murat Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, İlçe Başkanı Hamit Akbulak birlikte yaptı.

Açılış törenine, AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı üyelerinin yanı sıra, Yalova teşkilatından çok sayıda isimile birlikte Çiftlikköy Belediye Meclisive İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.

İlçe Başkanı Hamit Akbulak, ‘

İlk olarak söz alan Adalet ve Kalkınma Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Hamit Akbulak, yeni hizmete giren Çiftlikköy ilçe binasında, yeni seçim zaferleri tatmak istediklerini söyledi. Bu önemli günde, kendilerini yalnız bırakmayan, tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Akbulak, birlik ve beraberlik içinde vatandaşa hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Çok kısa bir süre içinde, taşınma işlemeni gerçekleştirdiklerini ifade eden Akbulak, “Hızla gelişen ve değişen Çiftlikköy ilçemizin sorun ve sıkıntılarını gerek belediye başkanımız, gereksede milletvekilimize bildirerek, kısa süreler içinde çözümler bulacağız.Ayrıca, ilçe binamızın tefrişinde emeği geçen partililere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Silpagar’dan teşekkür

Açılış töreninde konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Değerli dava arkadaşlarım kısa bir sürede teşkilatımızı M.Akif Ersoy Mahallemizden buraya getirdiler.  Çok kısa bir sürede ilçe teşkilatımızı dizayn ettiler. Biz Çiftlikköy’de bir şey yaptığımız zaman bir seçim kazandığımız zaman veya bir miting yaptığımız zaman veyahut sivil toplumla bir dayanışmaya girdiğimiz zaman bu meydanda toplanıyoruz. Dolayısıyla ilçe teşkilatımızı buraya getirerek mitinglerde, dayanışmalarda seçimlerle bire bir beraber olacağız. Buradan değerli hizmetlerde bulunacağız inşallah. Büromuzda inşallah daha iyi zaferler kazanacağız, daha iyi seçimler kazanacağız, teşkilatımıza Çiftlikköyümüze daha iyi hizmetler vereceğiz. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Buradan son sürat son hız inşallah çalışmalarımız devam edecek. İlçe teşkilatıma da ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum. Kısa bir sürede çok güzel bir bina yapmışlar, bir hafta on gün gibi bir sürede nefis bir çalışma yapmışsınız. Çok teşekkür ediyorum Allah sizlerden de razı olsun” diye konuştu.

Vekil Demirel, Birlik, beraberlik çağrısı yaptı

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de konuşmasında yeni ilçe teşkilat binasının hayırlı olması dileklerini ileterek, “Yeni ilçe teşkilatı binamızın hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Milletvekili Demirel,  “15 Temmuz’da ülkemiz uçurum eşiğinden döndü, adeta işgalden döndü. Darbe girişimi diyorlar ama asla ve kata bir darbe değildi. Ülkemizin bir iç savaşa sürüklenmesi gayretiydi. Ve belki de emellerine ulaşmış olsalardı, burada bugün ne böyle bir açılış yapabilirdik, belki bir daha da bir araya gelme şansımız yoktu. Cenab-ı Allah inşallah bu ülkeye bu tür hain girişimlere fırsat vermez, izin vermez diyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, ailelerine hepsine geçmiş olsun diyorum. Su uyur düşman uyumaz bunu bileceğiz ve bunlara karşı uyanık olacağız. Onun için biz Türküyle, kürdüyle, lazıylaçerkeziyle, romanıyla, abhazasıyla velhasıl kelam bu yüce milleti bir araya getiren tüm unsurlarıyla 15 Temmuz’un bize aşılamış olduğu birliği beraberliği kardeşliği hiçbir zaman bozmayacağız. Unutmayalım ki bu birlik beraberlik kardeşlik devam ettiği müddetçe de ne ezanımızı susturabilirler, ne bayrağımızı indirebilirler, ne de vatanımıza herhangi bir teşebbüste bulunamazlar. Türkiye hızlı bir şekilde yoluna devam edecek” dedi.

Son olarak, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın yaptığı konuşmanın ardından açılışkurdelası kesildi. Açılışı gerçekleştirenler,yeni ilçe teşkilat binasını gezerek incelemelerde bulundular. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!