-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  ÇİFTLİKKÖY’DE DEMOKRASİ NÖBETİNE BİNLER KATILDI   29.07.2016  
   Çiftlikköy Belediyesi’nin düzenlediği ‘Demokrasi Nöbeti’ etkinliğine binlerce Çiftlikköylü ellerinde Türk bayraklarıyla katılarak marşlar eşliğinde yürüdü.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ailesiyle birlikte yer aldığı etkinliğe Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, İlçe Emniyet Müdürü Cem Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Akbulak, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ilçe teşkilatının tüm birimlerinin yanı sıra ilçe muhtarları, sivil toplum örgütleri, dernekler, belediye meclis üyeleri, Çiftlikköy Belediyesi çalışanları ve binlerce vatandaş katılarak vatana, demokrasiye ve bayrağa sahip çıktı.

MEHTERAN TAKIMI COŞTURDU

Çiftlikköy Kaymakamlığı önündeki 23 Nisan Meydanı’nda akşam saatlerinde bir araya gelen binlerce kişi marşlar eşliğinde Türk bayraklarını salladı. Mehteran takımının öncülüğünde Atatürk Caddesi boyunca Çiftlikköy sahiline yürüyenler bayrakları ve yaktıkları meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu. Mokamp alanında sahne alan mehteran takımı, Eski Ordu Marşı, Fetih Marşı, Genç Osman Marşı gibi marşları seslendirdi. Binlerce Çiftlikköylünün hep bir ağızdan eşlik ettiği marşların ardından İlçe Müftüsü Muhammet Kara ve hafızlar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar okundu. Kuran-ı Kerim tilaveti öncesinde bir konuşma yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 15 Temmuz akşamı Türk milletinin vatan hainlerine şamarı vurduğunu dile getirdi.

SİLPAGAR, “BU MİLLET 15 TEMMUZ AKŞAMI HAİNLERE ŞAMARI VURDU”

Başkan Silpagar konuşmasında, FETÖ / PDY terör örgütünün Türk milletiyle aynı maneviyatı, aynı dini duyguları paylaşmadığını vurgulayarak, “Bunlar başka bir dünyada yaşıyorlar. Allah’ın izniyle bu millet o dünyaları bunların başına yıktı yıkmaya da devam edecek. Bu aziz millet, bu asil millet, sadece devletine hizmet etmeye şehadet ediyor. Devlet adamları milletinin hizmetinde milletin önünü açmak için yola çıkar. Bu kişiliksiz, şahsiyetsiz hainler bu millete hizmet yerine devletimizi eline geçirmeye çalıştı. Ey içteki hainler, dıştaki hainler;ayyıldızın ışığında, o parlaklığında çürüyeceksiniz, sürüm sürüm sürüneceksiniz. Baktığınız zaman bunlar kişiliksizdir. Bunları yetiştiren adama küfretseniz bunlar ağızlarını açıp tek bir kelime söylemez. Bu kadar karaktersiz ve haysiyetsizdir bunlar. Bu milletin Reisicumhuru’na yan gözle bakanı 15 Temmuz akşamında bu millet şamarı da tokadı da vurdu. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Allah’a emanet ediyorum sizleri” ifadelerini kullandı. Kaymakam Karabulut da konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kuran tilaveti sonrasında Mokamp alanında katılımcılara yemek ikramı yapılmasıyla etkinlik sona erdi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!