-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  5 kilometrelik demokrasi konvoyu   28.07.2016  
   Altınova'da, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla servis kooperatifleri, toplu taşıma kooperatifleri, Kamyoncular kooperatifleri, taksiciler ve vatandaşların katılımıyla yaklaşık 400 araçlık konvoy oluşturuldu.
   

Altınova'da Darbe girişimine tepki için 400 araçla konvoy oluşturdular. Yaklaşık 5 kilometreyi bulan konvoya vatandaşlar da büyük destek v erdi.

Belediyelerden Destek

Altınova'da , FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla 4 Belediyeninde destek verdiği  toplu taşıma kooperatifleri, Kamyoncular kooperatifleri ve vatandaşların katılımıyla yaklaşık 400 araçlık konvoy oluşturuldu. Türk bayraklarıyla süslenen araçlar, Altınova ilçe merkezinde toplanarak , İzmit Yalova yolu üzerinden ilçedeki köy ve belde merkezilerini dolaştı. Konvoydaki sürücüler, yol boyunca korna çalarak teröre tepkilerini gösterdi. Konvaya katılan sürücüler Karamürsel Eğitim Merkez Komutanlığı önünde yavaşlayarak korna seslerini artırdılar.

“İzin vermeyiz”

Gazetecilere açıklamada bulunan, ‘bu vatanı asla böldürtmeyeceklerini’ ifade eden Altonova 32 No’lu Servis Kooperatifi 2. Başkanı Rüştü Orhan, “Miili irademize karşı düzenlenen terörist saldırıya karşı tepkimizi koymak için bir araya geldik. 15 Temmuz akşamı FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışan darbe girişiminde alçaklar emellerine ulaşamadılar. Aslada ulaşamayacaklar” dedi.

Basın açıklamasına Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Emniyet Amiri Murat Teber, belediye meclis üyeleri, kooperatif başkanları ve şoförler katıldı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!