-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de yeni nesil aydınlatmalar   28.07.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın altyapı ve üstyapıda önem verdiği konular arasında yer alan aydınlatma çalışmaları son sürat ilerliyor.
   

Işıl ışıl bir Çiftlikköy için çaba gösteren Çiftlikköy Belediyesi ekipleri de başta sahil düzenlemeleri olmak üzere ilçe genelindeki tüm çocuk parkları ve yeşil alanlarda aydınlatmaları yenilemeyi sürdürüyor.

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Elektrik Birimi çalışanları sahil yürüyüş yollarının aydınlatılmasından, mahalle ve köy meydanlarının aydınlatılmasına kadar ilçenin pek çok yerinde yüzde 70 tasarruflu yeni nesil aydınlatmaları devreye alıyor.

Silpagar, “Çocuk parklarımızın tamamını aydınlatıyoruz”

Marmara sahillerinin parlayan yıldızı olmak istediklerini dile getiren Başkan Silpagar, bu kapsamda çocuk parklarının tamamını yeniledikleri gibi, aydınlatmalarını da tamamlamak için çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi. Başkan Silpagar, şimdiye kadar Özen Park, Yaşam Park, Yaşar Okuyan Parkı ve sahası, Mümin Gencoğlu Parkı, Mehmetağa Parkı, Sultaniye meydanı, Sultaniye Parkı, Taner Söğüt Parkı, Yasama Parkı, hastane arkası yürüyüş yolu, Tuncay Sezer Parkı, Sakarya Parkı, Gacık Deresi çevresi, Dereköy, İlyasköy, Yalova Adliyesi, Engelsiz Kafe ve parkı, Kordonun Mobil kısmı, Atatürk Parkı, Kırımoğlu Parkı, Fikret Madaralı Parkı, Mümin Gencoğlu Parkı, Köyiçi eski mezarlık, Rıfat Ilgaz Parkı, 500 Evler Mahallesi Parkı, İlyasköy meydanı aydınlatmalarının yapıldığını dile getirdi.

Elektrik Birimi 350 Aydınlatma Direğini Yeni Nesile Çevirdi

Silpagar, “Modern ve aydınlık bir Çiftlikköy için her gün ve her saat çalışmaya devam ediyoruz. Yeni nesil aydınlatmalarımız bilindiği üzere yüzde 70 oranında bir tasarruf sağlarken, eski aydınlatmalara göre çok daha verimli ışıklandırma sağlıyor. Şu ana kadar çocuk parklarımızın yarısından fazlasını yeni nesil aydınlatmalarla ışıklandırdık. Önümüzdeki zamanda çocuk parklarımızın tamamını da ışıl ışıl hale getireceğiz” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Elektrik Birimi, son 18 aylık dönemde toplam 12 bin metrelik yeraltı elektrik kablo tesisatı döşemesi yaparken, toplam 350 adet aydınlatma direğinde de modern yeni nesil LED aydınlatma çalışması gerçekleştirdi.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!