-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de Çorba İkramı   28.07.2016  
   Çiftlikköy Belediyesi tarafından Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda “Demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.
   

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova’da ‘Demokrasi Nöbeti’ne katılan tüm vatandaşlara 2 bin kişilik sıcak çorba ikramında bulundu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın talimatıyla Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda çorba dağıtımı gerçekleştirildi. Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara çorba ikramında bulundular. Kaymakam Karabulut ve Başkan Yardımcısı Solmaz, demokrasi nöbeti tutan vatandaşların yanında olduklarını ve onlara sıcak çorba ikram ederek destek verdiklerini söylediler. Cumhuriyet Meydanı’nda Dursun Ali Erzincanlı ve Ömer Döngeloğlu şiir dinletileri, ilahiler ve sohbetleriyle Yalova’da Demokrasi Nöbeti’ne katkıda bulundular.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Tutulan nöbetlerde vatandaşlarımız, yerini alarak ülkemizi bölmek isteyen, kardeşi kardeşe, polisi askere, askeri sivile kırdırarak, karşı karşıya getirmek isteyen FETÖ Terör Örgütü’ne bağlı darbe girişimcilerine karşı halkımız meydanları doldurarak parti ve düşünce ayrımı olmadan, omuz omuza, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışıyla demokrasiye sahip çıkmaya devam etmektedir” dedi. Demokrasi Nöbeti’ne ilk günden beri iştirak eden Başkan Silpagar ise sabah saatlerine kadar meydanlarda halk ile bir arada bulundu. Çiftlikköy Belediyesi 29 Temmuz Cuma günü demokrasi nöbetine devam edecek vatandaşlara tatlı ikramında bulunacak.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!