-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar’a, Kardeş Belediye İznik’ten ziyaret   01.04.2015  
   AK Parti Genel Merkezi tarafından kardeş belediye olarak belirlenen Çiftlikköy ve İznik Belediye Başkanları bir araya geldiler.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldırım ile Öner Erim ilçeler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

‘Benzer çalışmalarımız var’

Başkan Silpagar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İznik ile kardeş ilçe olmamız vesilesiyle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. İki belediyenin de ilçelerine kazandırdığı önemli ve benzer çalışmalar var. Projelerin detaylarını, şehirlerin ortak özelliklerini masaya yatırdık ve ilçelerimize ne gibi katkılarda bulunabileceğimiz konusunda fikir birliği sağladık. Çiftlikköy Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik anlayışını her geçen gün nasıl daha iyi bir hale getirdiğini kendileri ile paylaştık. İznik Belediyesi ile birçok noktada ortak çalışmamız ve karşılıklı fikir alışverişimiz devam edecektir” dedi.

Başkan Silpagar, Çiftlikköy sahil projesi,  düğün salonu projesi, alt yapı çalışmaları, parkların yenilenmesi ve aydınlatılması, alt yapı çalışmaları, asfalt çalışmaları, yeşillendirme çalışmaları ve birçok projenin hayata geçirilmesi adına önemli adımlar atıldığını ve bazı projelerin yapımına başlandığını söyledi.

“Başkan Silpagar’ın projelerini beğeniyorum”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise Başkan Silpagar’ın bu düşüncelerine aynı şekilde katıldığını İznik ve Çiftlikköy’ün kardeş belediye olması sebebiyle memnuniyetini ifade etti. İznik Belediyesi olarak, kendilerinin de sahil düzenleme projesi olduğunu ifade eden Başkan Sargın bunun yanı sıra yeni belediye binası projesini de hayata geçireceklerini söyledi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın projelerini beğeni ile karşıladıklarını ve belediyecilik adına kısa sürede birçok işe imza attığını söyleyen İznik Belediye Başkanı Sargın, Başkan Silpagar’ı tebrik etti.

Ziyaret esnasında Belediye başkanları karşılıklı bir şekilde hediyeleştiler. 

Haber: Eda Tan

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!