-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  “Çiftlikköy Ziraat Odası’ndan darbeye tepki”   22.07.2016  
   Çiftikköy Ziraat Odası Başkanlığı, 15 Temmuz’da FETÖ mensubu bir grup askerin püskürtülen darbe teşebbüsüne bir basın açıklaması yayınladı.
   

Çiftikköy Ziraat Odası Başkanlığı, 15 Temmuz’da FETÖ mensubu bir grup askerin püskürtülen darbe teşebbüsüne bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında Çiftikköy Ziraat Odası  Başkanı Halil Ayvaz, Çiftikköy Ziraat Odası Meclis Başkanı  Muhammed  Yayla,  Meclis Üyeleri Servet Okuyan, Hayrullah Sarıhan, Harun Önder,Murat Aydoğsa, Hüseyin Özsoy, Emin Kuruoğlu, Mehmet, Anaçardı,Necmettin Kartal,Ramazan Üzüm,İbrahim Çifter, Osman Arslan, Engin Türker hazır bulundu.

 

 Darbeye karşı sonuna kadar karşı olduklarını belirten Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz,” 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz üzerinde karanlık emellerini gerçekleştirmek üzere FET Ö üyeleri ve silahlı kuvvetler, çerisindeki işbirlikçilerle gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine karşı ilk bilgileri alan cumhurbaşkanımız ülkesini seven bütün vatandaşlarımıza yapılmak istenen darbeye karşı yaptığı canlı telefon görüşmesiyle bizlere caddelere sokaklara çağırdı ve bu hainlere karşı konulmasını aziz vatanımızı ve demokrasiyi savunmamızı istedi. Bizlerde hiç düşünmeden cumhurbaşkanımızın tarihte az rastlanan bir vatanseverlik örneği vererek meydanlara koştuk. Bu uğurda Ankara ve İstanbul’da meydanlara inen vatandaşlarımıza hain FETO’cular ve işbirlikçiler tarafından tank, top, f16 ve silahlı helikopterlerle otomatik silahlarla İstanbul Boğaz Köprüsü üzerinde ve Ankara’da Cumhurbaşkanlığı önünde ve Ankara Emniyet Müdürlüğü, Gölbaşı Özel Hareket birliğine sabaha kadar milletle çatışan bu hainlere karşı milletimiz kazanmıştır. Ülkemiz üzerine tuzak hazırlayanlar yaptıkları plan emeline ulaşamamıştır. Her şeyin üzerindeki rabbimiz milletimize güç vermiştir.

Halen kamuda çalışan Fetullahçı Cemaatçi işbirlikçilerin temizlenmesi ve ülkemizin bir daha böyle karanlık günlere arçı darbelere teşebbüs edilmemesi için ayıklanması temiz bir nesil ulus için OHAL kanunu çıkaran meclisimize teşekkür ediyoruz ve sivil toplum kuruluşu olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Bu uğurda şehit olan vatandaşlarımıza polis ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diler yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah ülkemize bir daha böyle karanlık geceler yaşatmasın. Hiç bir güç millet iradesi üzerinde değildir milletimize bu zulmü gösterenlere en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!