-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Taşköprü’de Ramazan Coşkusu   18.06.2016  
   Her yıl geleneksel hale gelen AKKİM AŞ ile Taşköprü Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeği programı düzenlendi.
   

1300 kişinin katıldığı iftar yemeği Taşköprü Belediyesi Düğün salonunda gerçekleşti.İftar programına  CHP İl Başkanı Özcan Özel, İl Genel Meclis Üyesi Bahar Doğan, Mustafa Tunalı, Murat Bektaş, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Taşköprü Sanayi Sitesi Başkanı Hikmet Dumantepe, AKSA Kurumsal Şirketler Müdürü Ufuk Aktuğ,  Dinar Ersur adına genel koordinatör Mustafa Kutlubay, Teknik Direktör Ayhan Yumurtacı, İlyasköy, Burhaniye, Kabaklı, Denizçalı,Dereköy, Kılıçköy, Laledere, Taşköprü Merkez ve Taşköprü Yeni Mahalle  Muhtarlarının yanı sıra Çiftlikköy İlçe Halk Eğitim Merkezi  Müdürü Zekeriya Yayla, AKSA Meslek Lisesi Müdürü Hakkı Yılmaz katıldı.

 

İftar programı Yalova Musıki Derneğinin sunduğu  tasavvuf müziği eşliğinde başladı. Şef Ömer Faruk Öskan iftar programı için hazırladıkları birbirinden güzel eserleri Taşköprü halkına sundular. Yemek sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen;,” AKKİM fabrikası ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar yemeğine hoş geldiniz.Hepinizin Ramazan Ayını kutlar saygılarımı sunarım.Düzenlediğimiz toplu iftar yemeğinde bizlerden desteğini esirgemeyen Akkim Fabrikası Genel Müdürü Sayın Onur Kipri ve AKKİM fabrikası yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Toplu iftar yemeğimize katılarak bizi onurlandıran değerli protokole,sanayicilerimize il ve ilçe yöneticilerimize ve Değerli Taşköprü halkımıza teşekkürlerimi sunar Ramazan ayı ve Ramazan bayramının bütün İslam alemine hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

 

              

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!