-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   Cengiz Karabulut’tan kutlama mesajı   11.04.2015  
   Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Kaymakamı, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Yılı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.
   

Cengiz Karabulut, mesajında, “10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı; 170 yıldır toplumun huzur ve barış ortamını korumak için büyük bir özveri ile çalışarak, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.” İfadelerine yer verdi.

Sözlerine devam eden Karabulut, “Türk Polis Teşkilatındaki her derece ve rütbedeki personelin, görev ve sorumluluk bilinci içerisinde; insan hak ve özgürlüklerine bağlı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever olması, Emniyet Teşkilatımıza duyulan sevgi ve güveni her geçen gün artırmaktadır.

 Emniyet Teşkilatımızın suç ve suç odakları ile girmiş olduğu çetin mücadelelerde göstermiş olduğu üstün gayret ve istikrarlı çalışmaları takdire şayandır. Bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

 Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakarca görev yapan polisimiz için Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK de “Polis; asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır” demiştir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, tüm polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, üstlendiği kutsal görevi uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyorum.”

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!