-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  300 sayımızı kutladık   24.05.2016  
   2009 yılında Yalova’nın ilk ilçe gazetesi olarak Mel-Ay Basım Yayın. Ltd. Şti. bünyesinde haftalık yayın hayatına başlayan Çiftlikköy Gazetesi’nin 300. sayısı Suygar Restaurant’ta düzenlenen bir yemekle kutlandı.
   

Yalova’nın ilk ilçe gazetesi olması özelliğini taşıyan Çiftlikköy Gazetesi, 300. sayısını yayınladı. Gazetenin 300. Sayısı, Mel-Ay Basım Yayın Şirketinde emek veren çalışanlar ve şirket bünyesinde çıkan gazetelerde gönüllü yazı yazan köşe yazarlarının da katıldığı bir yemekte kutlandı.  Yemekte konuşan Mel-Ay Basım Yayın Ltd. Şti. sahibi Ayhan Polat, çalışarak ve azimle Çiftlikköy Gazetesi’nin bu günlere geldiğini ve şirket bünyesinde haftalık olarak çıkan Yalova Manşet ve Çınarcık Gazetelerinin de aynı emek ve istikrarla yayın hayatlarına devam ettiklerini kaydetti. Polat,” Çiftlikköy Gazetesi’nin 300. sayısını kutladığımız bu yemekte sizleri bir aile olarak görerek bir araya getirmek istedik. Şuan da bu masada işin mutfağında tabir ettiğimiz emekçi arkadaşlarımız ve gönüllü bir şekilde her hafta aksatmadan yazısını yazmaya çalışan köşe yazarı arkadaşlarımız var. Ben hepinizin huzurunda bu başarı öyküsünde yer alan herkese teşekkür ediyorum ve umarım çok yakında daha güzel sürprizlerle bir araya gelmemizi temenni ederim” dedi.

 

Yemekli gerçekleşen kutlama etkinliğinde yazarlar ve çalışanlar kaynaşarak güncel konular üzerinde sohbet edildi. Etkinlik sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!