-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de tüm camilerde bahar temizliği yapıldı   24.05.2016  
   Çiftlikköy Belediyesi, havaların ısınması ve Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla camilerde temizlik seferberliği başlattı.
   

Ramazan ayında camilere akın edecek vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları amacıyla başlatılan cami temizleme çalışmalarına ilk olarak Çiftlikköy Merkez Camisi ile başlandı.

23 camide 7 bin 700 metrekare alan temizlendi

Vatandaşların ibadetlerini temiz, rahat ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerini sağlamak adına Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda ilçe merkezi ve köylerdeki toplam 23 caminin tamamı temizlenerek dezenfekte edildi ve halılar süpürüldü.  23 camide toplam 7 bin 700 metrekare alan dezenfekte edildi. Yürütülen temizlik çalışmalarında camilerdeki halılar köpüksüz deterjanla yıkandığı gibi camilerin giriş ve çıkışları da haşerelere karşı ilaçlanıyor. Camilerin iç bölümlerinin yanı sıra, dış cephe ve cami avlularında hasar görmüş kısımlar onarılıp düzenleniyor.

Silpagar, “Camilerimiz ramazan’a hazır”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, belediye olarak vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmeleri için bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Belediye olarak manevi mirasımıza sahip çıkıyoruz. İlçemizdeki camilerimizindüzenleme ve bakım çalışmalarını yürütürken, ihtiyaç duyan camilerimize de yeni abdest alma yerleri yapıyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan birisi de, camilerimizin temizlenmesi ve haşerelere karşı ilaçlanması. Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ortamlarda yapabilmesi adına cami temizleme çalışmalarımızı tamamladık.” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!