-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Bir Ayhan Vural geçti hayatımızdan   24.05.2016  
   Yalova‘nın Çiftlikköy ilçesinde yaşayan ve herkesçe sevilen siması Ayhan Vural acı bir olay sonucunda hakkın rahmetine kavuştu.
   

Olay Çiftlikköy ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre; Yalnız yaşayan Ayhan Vural Cuma gününden itibaren kendisinden haber alamayan arkadaşlarının ısrarlı aramalarına cevap vermemesi sonucu polise haber vermesi neticesinde, polis eşliğinde kapının kırılarak içeri girilmesi ile acı tabloyla karşılaştılar. Çiftlikköy sağlık ocağı hekimince yapılan ön muayenede Ayhan VURAL’ın yüksek tansiyona bağlı AORT patlaması sonucu öldüğü dile getirildi.

Savcılık ve adli kurul tarafından yapılan incelemelerin ardından Ayhan Vural’ın cesedi otopsi için Bursa adli tıp kurumuna yollandı. Burada yapılan incelemelerin kesin sonucu önümüzdeki günlerde açıklanacak Pazar öğle saatlerinde Adli tıptan alınan Ayhan Vural’ın naaşı Bursa Evrensel Sevgi Derneği’ne getirilmesinin ardından cenaze namazı kılındı. Yalova ve Çiftlikköy ‘den katılan kalabalık bir arkadaş grubu kendisini yalnız bırakmayarak vefa örneği sergilediler. Akraba ve arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğan Ayhan Vural’ın naaşı sevgi derneğinden alınarak Bursa da bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

1966 doğumlu Karamürsel Eğitim Merkezinden memur emeklisi olan Ayhan Vural tam bir doğa tutkunu ve insan sevgisiyle dolu biri olarak etrafında çok sevilen birisiydi. Aynı zamanda Çiftlikköy MAG-DER ‘inde faal bir üyesi ve yapılan arama kurtarma tatbikatlarının tümüne canla başla katılıp en önde görev alıyordu. Olayı duyan arkadaşları sosyal medya hesaplarından çok sevdikleri Ayhan VURAL’ın ölümünden duydukları derin üzüntüyü dile getirerek kendisini unutmayacaklarını dile getirdiler. Ayrıca yıllarca aktif olarak içlerinde yer aldığı MAG-DER, DOĞADAYIZ, DOĞANIN EZGİSİ ve YEKSAYDER gibi gruplar önümüzdeki dönemlerde değerli dostları Ayhan VURAL’ı değişik etkinliklerle anarak anılarını canlı tutacaklarını dile getirdiler.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!