-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   Başkan Silpagar “Güçlü Türkiye” resim sergisini açtı   20.05.2016  
   Çiftlikköy Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği resimsergisinin açılışını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yaptı. Bad Godesberg Parkı’ndaki sergide derece alanlara laptop ve hediye çeki verildi.
   

Yalova genelinde düzenlenen “Güçlü Türkiye ve Güçlü Gençlik” konulu liseler arası resim yarışmasında dereceye girenlerin yanı sıra Gençlik Merkezi kurslarına katılan öğrencilerin eserlerinin sergilendiği etkinlikte farklı tekniklerde yapılan 90 eser yer aldı.Dereceye giren öğrencilere ödülleri ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdür Vekili Gencer İlhan ve Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcıları Afşin Karyağdı ve Abdurrahim Solmaz tarafından verildi. Sergideki resimleri tek tek inceleyen Başkan Silpagar,  dereceye giren öğrencileri de tebrik etti.

Yarışmada birinciliği Ş.Osman Altınkuyu And. Lisesi’nden Zeynep Berfin Sır, ikinciliği Altınova And. Lisesi’nden Ebru Atalay, üçüncülüğü Ş.Osman Altınkuyu And. Lisesi’nden Özlem Nalçacı elde etti. Mansiyon ödüllerini ise Elif Yılmaz, İrem Cesur, Melek Önem, Tuğba Dönmez ve Tuana Reyhan aldı. Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Mustafa Cemal Bektaş, yarışmada dereceye giren resimlerin yanı sıra toplam 90 eserin iki gün boyunca Bad Godesberg Parkı’nda açılan sergide Yalovalılar tarafından görülebileceğini dile getirdi.

Sergi hakkında bilgi veren Bektaş, “Farklı yaş gruplarından 10-25 yaş arası gençlerimizin karakalem, pastel boya, guaj boya, yağlı boya teknikleriyle yaptıkları eserler sergide yer alıyor. Güçlü Türkiye ve Güçlü Gençlik konulu yarışmada derece alan resimler sergileniyor. Diğer resimlerin tamamı Yalova ve Çiftlikköy Gençlik Merkezi’nde öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalardan oluşuyor. Öğretim yılı içinde Gençlik Merkezlerimizde bu kursları gerçekleştirdik. Gençlik Merkezinin amacı tüm gençlerimizin eğlendiği, ilgi duyduğu alanlarda toplandığı bir yer olarak düşünüldüğü için biz gelen herkese resim yaptırmaya çalıştık” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!