-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Engelliler Çiftlikköy’de fidan dikti   20.05.2016  
   Engelliler Haftası’nda Çiftlikköy’de ruhsal ve zihinsel engelliler meyve ağacı fidanı dikimi etkinliğine katıldı. Çiftlikköy Belediyesi’nin organize ettiği, Yalova Tut Elimden Derneği, Çiftlikköy Gençlik Merkezi, Sivil Yaşam Derneği Yalova Şubesi’nin paydaşları olduğu etkinlikte engellilerle birlikte Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı, Yalova Tut Elimden Derneği Başkanı Güldane Kılıç, Gençlik Merkezi’nden gelen gençler de fidan dikimi etkinliğine katıldı.
   

Anaokulunun Bahçesinde Engellilerin Meyve Ağaçları Yetişecek

 

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Çiftlikköy Ragıp Naile Saraç Anaokulu’nun bahçesine 15 adet meyve ağacı fidanı dikildi. Erik, Kiraz ve begonvil fidanlarının dikildiği etkinlikte fidanlara can suyunu da engellilerle birlikte Çiftlikköy Gençlik Merkezi Sorumlusu Elif Selimçülük verdi. Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yeni Yaşam Engelliler Derneği Çiftlikköy Şube Başkanı Afşin Karyağdı da, minik Kübra ile birlikte fidanlara ilk toprağı birlikte attı. Gençlik Merkezi’nden gelen gençlerin okul bahçesinin duvarını da boyadığı etkinliğin sonunda engellilere yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.

Karyağdı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın çabalarıyla ilçede Engelsiz Kafe, engelli yolları, engelsiz plaj, engelliler için güneş enerjisiyle çalışan akülü araç şarj istasyonu gibi pek çok kolaylığı sağladıklarını dile getirerek, “Belediye olarak engelliler başta olmak üzere dezavantajlı grupların ilçede sosyal yaşamın içinde olmasını sağlamak için çeşitli çalışmalarda bulunuyoruz. Engelliler konusunda her kesime sorumluluk düşüyor. Hayatta hepimiz birer engelli adayıyız. Engellilerin hayatlarını kolaylaştırma adına ve sosyal hayatta aktif olmaları adına bizler de üzerimize düşen ne varsa yapmaya her zaman hazırız” diye konuştu.

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!