-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Geleceğin Mucitlerinin Eserleri Beğeni Topladı   11.05.2016  
   5-12. sınıfta okumakta olan öğrencilerin eğitim – öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergiledikleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturan TUBİTAK Bilim Fuarlarının 2016 projeleri start aldı.
   

Çiftlikköy ilçesinde TUBİTAK Bilim fuarlarının ilk sergisi Mustafa Kemal Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 60 projenin yer aldığı TUBİTAK 2016 Bilim Fuarı açılışı Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir, İl Genel Meclis Üyesi Murat Bektaş ve okul müdürü Erdal Temel tarafından yapıldı. 9 ders alanında 60 projenin yer aldığı Bilim şenliğinde Öğrenciler kendi yaptıkları proje çalışmalarını sergileyerek değerlendirmeye sundular.   

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!