-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  YGC’ ye Sönmez’den ziyaret...   04.05.2016  
   Türkiye’nin çeşitli illerinde Basın İlan Müdürlüğü görevini başarıyla yapan Tevfik Fikret Sönmez geçtiğimiz günlerde Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.
   

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Mel-Ay Medya Grubuna bağlı basılı yayınlar grafikeri Oktay Deniz,  Cemiyet’in Sefabey Caddesi No:12/13 adresinde biraraya gelen Sönmez, hoş bir sohbette bulundular.

Yıllarca Basın İlan Kurumu’nda görev yapan ve bu kurumdan 2014 yılında emekliye ayrılan Tevfik Fikret Sönmez, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Üyesi. Aynı zamanda, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Danışmanlığı görevinde bulunan Sönmez‘in Basın İlan Kurumu mevzuatı konularında önemli bilgileri sahip, değerli bir şahsiyet.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette, alanı olduğu Basın İlan Kurumu Mevzuatı hakkında da birçok bilgilendirmede bulunan Tevfik Fikret Sönmez’in bilgisinden her zaman istifade ettiklerini belirten Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, “Gerek Yalova Gazeteciler Cemiyeti olarak,  gerek, Marmara Gazeteciler Federasyonu, gerek se da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak Tevfik Fikret Sönmez’dan, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aslan ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Yardımcı Doçent Dr. Oğuzhan Kavaklı’dan, Basın İlan Kurumu mevzuatları hakkında önemli bilgiler alıyoruz.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesinde yer alanbu değerli şahsiyetlerin verdiği bilgiler ile mevzuat dışına çıkmadan sorunlarımızı çözüyoruz’ dedi.

Haber: Erden Sibel Türk 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!