-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   BAŞKAN SİLPAGAR’IN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI   23.04.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
   

Başkan Silpagar mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 96. Kuruluş Yıldönümünü, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularıyla kutladığını dile getirdi.

Silpagar mesajında, “Çocuklarımız dünyamızın geleceğidir. 23 Nisan Bayramı vesilesiyle, ülkemizin ve dünyamızın çocuklarımızın geleceği gibi ışıltılı olmasını temenni ediyorum. Bugünün çocukları, geleceğimizin modern ve gelişmiş Türkiye’sini inşa etme yolunda önemli katkılar sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Ülkemiz ve Çiftlikköy için daha müreffeh, huzurlu ve daha güçlü yarınlar için çalışırken, 23 Nisan 1920 ruhunu her zaman koruyacağımızı belirtmek istiyorum. Amacımız, çocuklarımızın barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirebilmektir.Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum” dedi.

24 NİSAN PAZAR GÜNÜ ÇOCUKLARLA BULUŞUYORUZ

Başkan Silpagar, Çiftlikköy’deki tüm çocukları 24 Nisan Pazar günü yapılacak olan Çocuk Bayramı Şenliği’ne de davet etti. Çiftlikköy Belediyesi'nin bu sene 2.sini düzenlediği Çocuk Bayramı Şenliği, Pazar günü saat 12.30'da kaymakamlık önündeki 23 Nisan Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Palyaço gösterileri, maskot karakterler, çocuk tiyatrosu, şişme oyun parkuru ve çeşitli yarışmalarla dopdolu bu renkli eğlencede tüm çocuklarımız için ücretsiz pamuk şeker ikramı da yapılacak. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!