-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  En Sevgili Çiftlikköy’de anıldı   19.04.2016  
   Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiftlikköy İmam Hatip Orta Okulu tarafından organize edilen etkinlikler Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
   

Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu’nun gerçekleştirdiği etkinliğe Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcıları Abdurrahim Solmaz ve Afşin Karyağdı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, İlçe Müftüsü Muhammet Kara, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Peygamberimiz Hz. Muhammet’in dünyaya gelişinin 1445.yıldönümü dolayısıyla yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından 5-D sınıfından Selahattin Abdulkader tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, konuşmasında 21.yüzyıl insanının maddi anlamda çağlar atlayıp bütün ihtiyaçlarını karşılamasına rağmen ruhunu yitirdiğine vurgu yaparak, “Herşeye rağmen ruh ve mana kökleri sağlam, fırkatlarındaki saflığı, temizliği barındıran insanoğlu, er ya da geç dönüp dolaşıp onun şefkat ve merhamet ikliminde buluşmalı, yeni bir dirilişe ermeli ve dünyaya yeniden sevgiyi, barışı getirmelidir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Öğrenciler tarafından ‘Bir Demet Hadis’ başlığı altında hadislerin ve ardından şiirlerin okunması sonrasında yine öğrencilerin sahnelediği kısa skeç ilgiyle izlendi. Sonrasında ilahi korosunun seslendirdiği ilahiler dinlendi. Etkinlik, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçedeki öğrenciler arasında yapılan şiir, resim, kompozisyon ve hadis okuma etkinliklerinde derece alanlara İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı ve İlçe Müftüsü Muhammet Kara tarafından ödülleriyle hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!