-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİNDEN ÇANAKKALE GEZİSİ   18.04.2016  
   Çiftlikköy Belediyesi, bu yılın ikinci gezi etkinliğinde Çiftlikköylüleri kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale’ye götürdü.
   

Çanakkale Zaferinin 101.yılında Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Çiftlikköylüler için Çanakkale gezisi organize etti. Çiftlikköylü bayanların katıldığı gezi öncesinde Çiftlikköy Belediyesi önünden kalkan 3 otobüsü Başkan Silpagar uğurladı.

Çanakkale’de sabah saatlerinde vardıktan sonra Gelibolu’ya geçen kafile, burada kahvaltı yaptıktan sonra rehberlerin eşliğinde tura başladı. Kanlısırt ve Avustralya Anıtı, Kırmızı Sırt Tünel ve Siperler İncilemesi, Lağım savaşlarının geçtiği tünelleri rehberlerin verdiği bilgiler eşliğinde gezen Çiftlikköy kafilesi, 57. Alay Şehitliği ziyaretinin ardından Atatürk Anıtı Gezintisi gerçekleştirdi. Sonrasında Atatürk’ün vurulduğu yeri ve gözetleme yerini, Anafartalar Ovasıkuşbakışı gözetleme noktasını, Yeni Zelanda Anıtı ve mezarlığını inceledi. Ardından Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı ve Deniz Savaşları, Şahindere Sargı Yeri Hastane Şehitliğini gezen kafile, Çanakkale Şehitler Abidesini de gördükten sonra Çanakkale içindeki Aynalı Çarşı turuyla geziyi tamamladı.

BAŞKAN SİLPAGAR’A TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen Çanakkale turuna yoğun ilgi gösteren Çiftlikköylüler, Çiftlikköy Belediyesi’nin düzenlediği organizasyondan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra kültürel ve sosyal etkinliklere verdiği önem dolayısıyla teşekkürlerini dile getiren Çiftlikköylüler, bu gibi gezilerin sıkça tekrarlanması dileklerini ilettiler. 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!