-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Depremde Seyirci Değil Katılımcı Olalım   18.04.2016  
   Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği tarafından Çiftlikköy ilçesinde düzenlenen afet bilinç eğitimlerine 500 kişi katılırken, MAGDER tarafından Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’a teşekkür plaketi verildi.
   

“Çare Sizsiniz! Deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında neler yapmanız gerektiğini bilmezseniz Çaresiz kalırsınız!” sözlerini her platformda dile getiren Yalova MAGDER, afet bilinç eğitimlerine devam ediyor. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından tüm Türkiye’de halkımıza verilmek istenilen Güvenli Yaşam Eğitimleri, İlimizde de Yalova Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda Yalova Mag-Der işbirliği ile yürütülüyor.

Yalova Mag – Der tarafından Çiftlikköy ilçesinde, Çiftlikköy Kaymakamlığı ve Çiftlikköy Belediyesi iş birliğinde Kaymakamlık ve Milli Eğitim personellerine yönelik Afet Bilinç eğitimleri düzenlendi. Çiftlikköy Belediyesi Kültür merkezinde düzenlenen eğitimlere katılan 500 kişiye MAGDER tarafından katılım belgesi verildi.

Yalova MAGDER Başkanı Sabri Karaçam başkanlığındaki heyet, Eğitimler sırasında göstermiş olduğu ilgi, alaka ve duyarlılıktan dolayı Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verildi. Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Yalova MAGDER Başkanı Sabri Karaçam; “Sayın Kaymakamız Cengiz Karabulut’la afetler konusunda yapılacaklarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Neler yapılması konularını görüştük. Kültür Merkezini Eğitim süresinde hizmetimize verilmesinden dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı Murat Singapur’a Kültür Merkezi personeline teşekkür ederiz. MAG-DER olarak “İlk hedefimiz halkı bilinçlendirmek. Afete hazırlık ve afet anında göstermeleri gereken davranış şekilleri açısından bilgilendirmektir. İsteyen ailelere, topluluklara gidip yerinde temel afet eğitimi veriyoruz. Eğitimlere katılanlara Afet Bilinç eğitimlerine katılım belgesi verilmektedir. Bu etkinliklerimiz devam edecektir.” Şeklinde konuştu.

OZAN SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!