-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Sevgili Kardeşim ERDAL…   14.04.2016  
   Çiftlikköy Belediye Spor Başkanı Kenan Engin, İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla’nın yaptığı “ İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırınız” açıklamasına cevap verdi.
   

Tavşanlı sahasında yaşanmış olaylarda olan sonuçlara göre hangi takımın ceza alması gerek, hakemler olarak hakemlerin sadece kendi yorumlarını istediklerini kaydeden Çiftlikköy Belediye Spor Başkanı Kenan Engin,” Sizler dediniz ki  ‘ biz böyle durumlarda gözlemciyle beraber raporumuzu yazarız ve bildiririz’ dediniz.

Bizde bunları araştırdık sizin yazdıklarınız ve yazacaklarınız rapora göre biz hükmen 3-0 galip sayılmalıyız. Ama siz kalktınız bizi 3-1 mağlup ettiniz ve kalktınız üstüne dediniz ki ‘ İl Tertip Komitesi’nin kararıdır biz sadece rapor verdik’ dediniz. Biz bu çıkan kararı da Ankara Amatör İşler Hukuk Departmanı gönderdik ve 3-0 mağlup sayıldık. Bizde dedik ki verilen bu kararlar neye göre veriliyor biz haklı çıkacakken haksız çıkıyoruz. Hakem ve gözlemci arkadaşlar sizler kararı ne diye yazdınız. Bizim baktığımız kanunlarda 19. Veya 20. Madde uygulanmalı siz hangi maddeyi uyguladınız da misafir gelinen saha da hiçbir olay olmazken dışarıdan gelen kişilerin yaptığı bu tarz bir olayda suçlu Çiftlikköy Belediye Spor oluyor. Karar ne olmalıydı ?” dedi.

 

Ben çuvaldızla iğnenin kime batacağını biliyorum

Maçta yaşanan olaylarda tarafsız bir şekilde yazılan raporda Çiftlikköy Belediye Spor’un ceza almaması gerektiğini savunan Engin,” Ancak öyle bir rapor yazılmış ki biz hep suçlu çıkıyoruz. Tamamlanmamış ve misafir takımın çıkan olaylarda hiçbir etkisinin olmamasına rağmen Çiftlikköy Belediye Spor 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Biz de haklı bir şekilde diyoruz ki bu kararı verdiren durum nedir. Çiftlikköy Belediye Spor o gün o saha da ne yapmıştır ki bu tarz kararların çıkacağı bir rapor tutulmuştur. Sahaya atılan yabancı cisimleri atan Tavşanlı’nın eski yöneticisidir. O gün o olayları körükleyen Tavşanlı’nın taraftarlarıdır. O gün saha da çıkan olaylar da  sorumlu ve zafiyet gösteren taraf Tavşanlı’dır.  

 Bizim itirazımız yenilmemize değil. Bizim itirazımız hakemin o gün can güvenliğinden dolayı maçı oynatmamasıdır. Hakem eğer sahaya çıkıp maçı oynatsa 1 dakika bile olsa da oynatsa ve bizim mağlubiyetimizle maç sonuçlansa bu konuda asla itirazımız yok. Ancak çıkan olaylardan dolayı oynatılmayan ve bu çıkan olayların sorumlusu olmayan bir takıma bütün suç ve ceza yüklenemez.

Sevgili Kardeşim Erdal, bana çuvaldızla iğneyi göstereceğine burada kanunun, kuralın ne olduğunu göstersin.Bana ‘ biz bu raporda yazılan şu durumdan dolayı bu kararı verdik’ desin. Ben çuvaldızla iğnenin kime batacağını biliyorum.  Ben buradan Sevgili Kardeşim Erdal’a sesleniyorum sen dürüst, delikanlı ve mert bir adamsın. Sen ‘burada yazılan karar açıklanmaz’  diyorsun. Ben mahkemeye veririm o rapor açıklanır. Karar bellidir ortadadır” şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!