-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy, Çınarcık deplasmanından 3 puanla döndü   03.04.2016  
   Yalova Süper Amatör Kümenin 19. Haftasında Çiftlikköy Belediye Spor deplasmanda Çınarcık Belediye Spor’u 2-1 yenerek puanını 44’e yükseltti.
   
 
 

Yalova Süper Amatör Kümenin 19. Haftasında Çiftlikköy Belediye Spor deplasmanda Çınarcık Belediye Spor’u yenerek Termal’i takipten kopmadı. Maç öncesinde son dönemde verdiğimiz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Son dakikasına kadar kıran kırana mücadeleyle geçen Çınarcık Belediye Spor Çiftlikköy Belediye Spor maçında karşılıklı ataklar futbol severlere güzel anlar yaşattı. Maçın 23. Dakikasında Çınarcıklı Erhan’ın açtığı topu Ceyhun’un kontrolü ve güzel pasına aynı güzellikte çekip vuran Çınarcık Belediye Spor’un Ganalı oyuncusu Kokoroko takımını 1-0 öne geçirdi. Çınarcık’ın baskılı oyunu gittikçe arttığı 39. dakika da hakem ceza sahası alanı içinde elle müdahaleyi gördü ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen penaltıyı kullanacak oyuncu İlker, topu dışarı attı. İlk yarı 1-0 Çınarcık’ın üstünlüğüyle kapandı.

 

Maçın ikinci yarısı Çiftlikköy’ün ataklarıyla başladı. Dakika 63’ü gösterirken Raşit kornerden geri dönen topa güzel vurdu ve şık bir gole imza atarak durumu 1-1 yaptı. Beraberlik golünün ardından iki takımda üstünlük adına bastırmaya başladı. Dakika 77’de Çınarcıklı Ceyhun’un hakeme itiraz etmesi ikinci sarı kartı görmesine neden oldu kırmızı kartı görerek takımını on kişi saha da bıraktı. Hakemin 90+4’ü göstermesiyle yüklenen Çiftlikköy Belediye Spor rakibinin bir kişi eksik oynamasını da avantaja çevirdi. Çifltikköy’de oyuna ikinci yarı giren 14 numaralı Ertuğrul karambol de güzel vurdu ve 2-1 yaparak takımına 3 puanı getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!